Getuigenissen

Enkele ervaringen van klanten…

~ Paardenontmoeting – kinderen ~

Dikke dank je wel Lore! We hebben ervan genoten. Je straalt zoveel rust uit. En met zoveel warmte sta je rond jouw paard. Mooi. Doet deugd jou bezig te zien.

Katrien (mama van)

~ Paardenontmoeting – jongeren ~

Lieve Lore, wat hebben we een bijzonder fijn moment beleefd gisteren met Galo, onder jouw ongedwongen, natuurlijke begeleiding.

Als mama had ik een grote wens om mijn dochter (12j) een bijzonder moment te schenken, in een respectvolle, veilige omgeving. Een ongedwongen moment met een paard, waar ze zoveel van houdt.

Mijn wens is helemaal in vervulling gegaan, dank je, wat heb jij dat schitterend aangevoeld en aangepakt, zowel mijn dochter als Galo’s noden en tijd om te verbinden met elkaar, geen enkele druk, niets geforceerd, gewoon er zijn.
Het vertrouwen dat je oprecht in de praktijk bracht en zowel mijn dochter als Galo te zien genieten van zijn “Spa” behandeling waren een werkelijk geschenk. Ik had het me niet mooier kunnen voorstellen en hoop dat je gauw weekends of nog meer kampen gaat organiseren, want we zijn van de partij!

Warme groet, Nathalie

Nathalie (mama van)

~ Paardenontmoeting – jongeren ~

Een sessie paardencoaching met Lore werkt zeer verhelderend.

Van bij de start stelde Lore mij meteen op mijn gemak. Ze gaf uitleg over het paard en hoe ermee om te gaan. Daarna vroeg ze me naar mijn coachingsvraag.
Samen maakten we visualisaties van mijn mogelijke doelen en op dat moment deed ook het paard mee aan de oefening. Het was zeer bijzonder om te zien hoe het dier mij hielp een antwoord te vinden op mijn vraag.

Het is een aanrader voor iedereen die op een rustige, aangename en gezonde manier gecoacht wil worden.

Pablo - 17 jaar

~ Paardenontmoeting – volwassenen ~

Voor mijn verjaardag wilde ik mezelf een zinvol cadeau doen. Lore en haar paard waren op mijn pad gekomen en nieuwsgierig als ik ben, vroeg ik haar om een paardenontmoeting.

Ik had geen echt plan, noch een concrete vraag maar na een inleidend gesprek kwam er een duidelijk onderwerp bovendrijven. We zouden het hebben over mijn plaats in mijn kudde, mijn gezin. Ze nam me mee naar Galo, de knapperd, en we gingen de weide in. Ik zocht letterlijk mijn plaats in de weide en een opstelling kreeg vorm.
Intense momenten heb ik er beleefd en Galo kwam op het einde met een fantastische oplossing aandraven. Voor mij was het zo’n helende ervaring, net wat ik nodig had.

Ik was gekomen zonder verwachtingen en kreeg zo veel terug. Deze paardenontmoeting was een onvergetelijke ervaring en met Lore als vertaalster zit je zeker goed. Dankjewel Lore en Galo. Jullie zijn fantastisch.

An

~ Paardenontmoeting – volwassenen ~

Enige tijd geleden had ik het gevoel alsof ik mijn pedalen kwijt was. Letterlijk. Ik bleef maar trappen maar kwam niet vooruit.

Ik vroeg Lore om hulp. Dankzij onze passie voor paarden hadden we meteen een gespreksopener. Niets was ongemakkelijk. Ik gaf aan waar ik momenteel moeite mee had.
Ze liet me een plaats kiezen in de wei waar ik mezelf kon zijn. Lore deed me inzien dat ik best sterk genoeg ben om deze situatie aan te kunnen.
Wanneer ik opnieuw geconfronteerd word, keer ik terug naar mijn vertrouwde plaats in de wei en voel ik opnieuw de kracht om mij te weren. Daar ben ik haar erg dankbaar voor.

Nadine

Zin in meer ?

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief

EQUITHENTIC

Persoonlijke groei met paard & natuur
0472/80 46 65
Landstraat, 8820 Torhout
info.equithentic@gmail.com